Doe mee | De Vrije Student

doemee-isleuk

Voel jij je ook een Vrije Student? Doe dan mee met De Vrije Student en meld je aan als Vrije Student. Als lid krijg je de mogelijkheid om mee te denken hoe de universiteit verbeterd zou kunnen worden. Ook ben je welkom op onze activiteiten zoals de borrels, weekenden, inhoudelijke dagen en andere activiteiten.

Een Vrije Student zijn is hartstikke leuk. Niet alleen de fractie behartigt de belangen van studenten, ook de organisatie De Vrije Student is druk bezig om de jouw onderwijsinstelling te verbeteren! Een groep enthousiaste studenten is al een Vrije Student, deze studenten worden op de hoogte gehouden van onze acties en activiteiten en aan hen wordt regelmatig om hun input gevraagd. Het lidmaatschap is gratis.

* verplicht veldJouw privacy
De Vrije Student slaat jouw gegevens op de beveiligde server van MailChimp op. Bij het klikken op ‘Word lid’ ga je akkoord met het ontvangen met de nieuwsbrief. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Opzeggen’ te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@devrijestudent.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over ons privacy policy. Door hierboven op ‘Word lid’ te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.